۱۳۸۸ خرداد ۲۷, چهارشنبه

دستور پخت: کیک مرغ

شنبه‌ی پیش که همه مبهوت از نتایج انتخابات بودیم، مریم به غذای فوق‌العاده‌ی زیر مهمان‌مان کرد. تهیه‌ی آن در خانه به‌خصوص پیش از یک مهمانی جمع‌وجور و آبرومند، بدون رفت و آمد به هنگام سرو غذا با مهمان‌هایی فهیم و قدرشناس شدیداً توصیه می‌شود.

کیک مرغ (مریم)

مرغ خرد شده‌ی پخته‌ی ریش ریش شده
نان تست (دور آن را می‌بریم)
پیازچه (حلقه‌حلقه)
جعفری (خرد شده)
ماست خامه‌ای
خامه
سس مایونز
مغز بادام و گردو (خرد شده)
نمک و فلفل

ماست و خامه و مایونز را با نمک و فلفل با هم مخلوط می‌کنیم. مرغ و پیازچه و جعفری را هم با هم مخلوط می‌کنیم. ماست و خامه و مایونز را دو قسمت می‌کنیم. یک قسمت را با مغز بادام و گردو مخلوط می‌کنیم. این قسمت جدید را دو قسمت می‌کنیم: یک قسمت از آن را برای روی کیک کنار می‌گذاریم، بقیه را با مخلوط مرغ ترکیب می‌کنیم. چند ردیف نان تست تنگ هم می‌چینیم. مایه ماست بدون مغز را روی آن می‌ریزیم تا درزهای آن گرفته شود. مخلوط مرغ را روی آن می‌ریزیم. یک لایه دیگر نان تست می‌چینیم. این کار را چند بار تکرار می‌کنیم. کیک را در سلوفون پیچیده و یک شب در یخچال می‌گذاریم. مایه باقیمانده را قبل از خوردن روی کیک می‌دهیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

حتماً نظر بدهید وگرنه مشمول‌الذمه هستید