۱۳۸۸ خرداد ۲۲, جمعه

دستور غذا: پیراشکی و خوراک مرغ به سبک مراکشی

پیراشکی (مینو قهرمانی)

نخود فرنگی
گوجه سبز
بادنجان
گوجه فرنگی
قارچ
کالباس قارچ و مرغ
آرد
کره
شیر

مایه خمیر پیراشکی را با آرد، کره و شیر تهیه می‌کنیم و یک روز می‌خوابانیم. بادنجان، گوجه‌سبز و گوجه فرنگی را تفت می‌دهیم. مواد پیراشکی را در خمیر می‌پیچیم و در حرارت کم (۱/۳۰) در فر می‌پزیم.


خوراک مرغ با لیمو و زیتون (مراکش)

۸طططططط ران مرغ، پوست گرفته
۲طططططط پیاز، ساطوری
۴پرططططط سیر، کوبیده
۱طططططط فلفل دلمه‌ای قرمز، تخم‌گرفته، ساطوری
۲ قاشق جعفری، ساطوری
۱ پیمانه زیتون سبز، هسته گرفته
۳-۲ قاشق آب‌لیموی تازه
۲ طططططط لیمو، ورقه ورقه
۱ قاشق م فلفل سیاه، ساییده
۱ قاشق م زیره، ساییده
۱ قاشق م زردچوبه
اندکی ططط زعفران، ساییده
ططططططط روغن زیتون
ططططططط نمک

نیم‌پیمانه روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را با اندکی نمک در آن تفت بدهید تا بلوری شود. سیر و فلفل دلمه‌ای قرمز و ادویه را اضافه کنید و یک چرخ بدهید، سپس مرغ و زیتون را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه تفت بدهید. هرگاه لازم شد اندکی روغن اضافه کنید. آب‌لیمو و ورقه‌های لیمو را با ۲ پیمانه آب بریزید و زیر و رو کنید. درِ دیگ را نیمه‌باز بگذارید و مرغ را ۲۵-۳۰ دقیقه روی آتش کم بپزید. در دیس بکشید و با جعفری ساطوری آرایش کنید. (صص ۱۰۵۸-۹)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

حتماً نظر بدهید وگرنه مشمول‌الذمه هستید