دستورغذای زیر کار خانم مینو قهرمانی است که ما را به سبزیهای بهاری خریداری شده از درکه مهمان کرد! نتیجهی کار بسیار فلسفی بود! ضمناً به اطلاع دوستانی که این جلسه حضور نداشتند برسانم که جلسهی بعد از ساعت ۱۱ شروع میشود.
سبزی کوهی (بلاغ اوتی، تره کوهی، شنگ، کنگر، ریواس) به مقدار کافی
روغن زیتون یا کره برای تفت دادن
گوشت مرغ، ریزریز شده و خلالی (یک سوم سبزیجات)
سس سویا به جای نمک
سبزی کوهی را با حرارت زیاد در ماهیتابه گرم میکنیم و روغن زیتون را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. مرغها را در ماهیتابهای جدا تفت میدهیم تا طلایی شود سپس کنار میگذاریم. پس از قدری نرم شدن سبزیها آن را با مرغ مخلوط میکنیم. سس سویا را اضافه میکنیم و میگذاریم مدتی بپزد.
سبزی کوهی (بلاغ اوتی، تره کوهی، شنگ، کنگر، ریواس) به مقدار کافی
روغن زیتون یا کره برای تفت دادن
گوشت مرغ، ریزریز شده و خلالی (یک سوم سبزیجات)
سس سویا به جای نمک
سبزی کوهی را با حرارت زیاد در ماهیتابه گرم میکنیم و روغن زیتون را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. مرغها را در ماهیتابهای جدا تفت میدهیم تا طلایی شود سپس کنار میگذاریم. پس از قدری نرم شدن سبزیها آن را با مرغ مخلوط میکنیم. سس سویا را اضافه میکنیم و میگذاریم مدتی بپزد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
حتماً نظر بدهید وگرنه مشمولالذمه هستید