غذاهای جلسهی سوم از کتاب آشپزی استخراج نشده اند بلکه از دانش آشپزی یکدیگر استفاده کردیم! بدینترتیب که جلسهی پیش هرکس غذاهای نامتعارفی را که بلد بود بپزد پیشنهاد کرد و دو غذا را که بیشترین رأی را کسب کرد در این جلسه پختیم. دستور زیر پیشنهاد خانم ماندانا زهرایی بود که با تحسین فراوان مواجه شد: ساده، سریع، سالم، خوشمزه و لطیف! برای جلسهی بعد، به منظور صرفه جویی در وقت کلاس و نوآوری در امر ساندویچ با خود ساندویچ می آوریم و جلسه ی بعدتر راه دیگری را امتحان خواهیم کرد.
خورشت سیب
نیم کیلووطططططمرغ، تکهشده (تکههای درشت)
دو طططططططسیب سبز (ترش)، با پوست، دانه گرفته و تکه شده
یک ططططططط پیاز، خرد شده
اندکی ططططط نمک
مقداریططططط زردچوبه
ططططططططط زعفران (اختیاری)
پیاز خرد شده را در روغن تفت میدهیم و مرغ را اضافه میکنیم تا طلایی شود. نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم. سیبهای خرد شده را اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم و میپزیم تا مغزپخت شود. با پلو یا کته سر سفره میبریم.
خورشت سیب
نیم کیلووطططططمرغ، تکهشده (تکههای درشت)
دو طططططططسیب سبز (ترش)، با پوست، دانه گرفته و تکه شده
یک ططططططط پیاز، خرد شده
اندکی ططططط نمک
مقداریططططط زردچوبه
ططططططططط زعفران (اختیاری)
پیاز خرد شده را در روغن تفت میدهیم و مرغ را اضافه میکنیم تا طلایی شود. نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم. سیبهای خرد شده را اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم و میپزیم تا مغزپخت شود. با پلو یا کته سر سفره میبریم.
ببخشيد كلاساي فلسفه تونو احيانا توي آشپزخونه ي دانشگاه برگزار مي كنين؟ من نفهميدم!
پاسخحذف